volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
34 03.12.2017 15:16:32

Noseča Tina Maze ŠOKIRALA! Močno UDARILA, ima tudi vašo PODPORO? Ko bom imela otroka, NOČEM, da bi bil ...

www.alesfevzer.com
Najboljša slovenska športnica vseh časov Tina Maze je pred tedni obelodanila, da s partnerjem Andreo Massijem pričakuje otroka.

Odlična slovenska smučarka, ki se je od snežnih strmin poslovila januarja letos z še zadnjim spustom po pohorski strmini, kjer je dosegla toliko uspehov in na katero ima ogromno lepih spominov. Po tem se je skupaj s partnerjem in njenim nekdanjim trenerjem Andreo Massijem nekoliko umaknila iz javnosti, posvetila se je številnim drugim in drugačnim projektom, med drugim kot komentatorka za Eurosport, pred tedni pa je sporočila, da z Massijem pričakujeta prvega otroka. 

Zdaj je Mazejeva v intervjuju za Sportal spregovorila tudi o svoji zasebnosti v času nosečnosti in po porodu: "Premalo poznam slovensko zakonodajo in to, kaj ta pravi o zaščiti otrok. Vem, da se v Italiji v medijih ne sme objavljati fotografij otrok. Njihov obraz mora biti zamegljen. Tudi sama nočem, da bi bil moj otrok prisoten v medijih, dokler si ne bo sam/-a to zaslužil/-a. Dobro me poznate in veste, da imam rada svojo zasebnost. Ne želim govoriti o njej. Nikoli nisem. Ko bo del te zasebnosti še otrok, jo bom ščitila še toliko bolj. Že ko sem objavila veselo novico, sem skušala dati s tem jasno vedeti, da se začenja novo obdobje mojega življenja." 

Članki iz rubrike