Mobilna verzija
benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Odkrito.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

Finalisti Eme Svet24.si

Nepričakovano slovo Tanje in ManuElle in dvojno ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

milijonar Njena.si

Se še spomnite Revnega milijonarja?

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

STA
STA

Felix Neureuther zmagovalec v Leviju, Slovenci z ničlo

Reuters

Nemec Felix Neureuther je zmagovalec slaloma za svetovni pokal v alpskem smučanju v Leviju. Drugo mesto je zasedel Norvežan Henrik Kristoffersen (+0,37), tretji pa je bil Šved Mattias Hargin (0,45). Vodilni po prvi vožnji Britanec Dave Ryding je tik po merjenju vmesnega časa, kjer je še povišal prednost, odstopil. Slovenci niso smučali v finalu.

Na današnjem slalomu so med 92 tekmovalci nastopili tudi trije Slovenci, Štefan Hadalin je nosil številko 47, Žan Grošelj številko 59, Žan Kranjec pa je nastopil s številko 65, a so vsi trije zaostali za finalom najboljše trideseterice. Hadalin si je na koncu razdelil 41. mesto, Kranjec je bil 55., Grošelj pa 57.

Karavana svetovnega pokala se zdaj seli onstran Atlantika v kanadski Lake Louise, kjer bodo od 22. do 26. novembra na sporedu hitre discipline, a za zdaj še ni znano, če tekme bodo. Po današnjem pregledu proge so se pri Fisu odločili, da bodo uradno snežno kontrolo opravili šele v ponedeljek, ko bo znana usoda tekem. Naslednji slalom za moške bo šele 10. decembra v francoskem Val d'Iseru.