testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

rp
rp
0 07.11.2017 12:22:42

Iraschkova še enkrat pod nož

fis
Avstrijski skakalni veteranki Danieli Iraschko-Stolz, ki bo v kratkem praznovala 34. rojstni dan, so morali še drugič v tem letu operirati hrustanec.

"Daniela je imela v desnem kolenu poškodbo hrustanca, ki smo jo zdravili artroskopsko. Odstranili smo proste fragmente hrustanca in zgladili njegovo površino. Zdaj že lahko začne s terapijo in lažjimi treningi na ergometru. Skakalni trening pa vsaj pet tednov še ne bo mogoč," je povedal dr. Christian Hoser, ki jo je operiral.

Svetovna prvakinja iz leta 2011 bo danes že lahko zapustila bolnišnico. "Poleti sem imela težave pri treningu, bolečine sem občutila med hojo po stopnicah, pri dvigovanju uteži in pri raztezanju kolena. Tako pravi trening niti ni bil mogoč. Ker tradicionalna metoda ni pomagala, je bila še ena operacija nujna. Zdaj sem zadovoljna, koleno je že takoj boljše. Verjamem, da bom lahko kmalu tekmovala tudi v svetovnem pokalu," Daniela ni izgubila optimizma. Zagotovo pa je na uvodu v sezono med 1. in 3. decembrom v Lillehammerju še ne bo zraven.

Članki iz rubrike