Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 23.10.2017 09:57:39

Neverjetna podpora tekmic: Ilki Štuhec sporočila podpore kar dežujejo!

tw
Poškodba kolenskih vezi slovenske smučarke Ilke Štuhec je sprožila številne odzive tudi pri njenih tekmicah. Vse so ji zaželele hitro okrevanje in jim je žal, da je Štuhčevo pred olimpijsko sezono doletel tak udarec.

Najboljša smučarka zadnjih sezon in velika tekmica Lindsey Vonn je prek Twitterja tako sporočila: "Hudo mi je ob novici, da si je Ilka poškodovala kolenske vezi. To se je zgodilo tudi meni pred zadnjimi olimpijskimi igrami. Želim ti vse dobro, Ilka, dobro okrevaj," je zapisala Američanka, ki je tudi sama v preteklosti, tako kot Štuhčeva, imela veliko težav s hujšimi poškodbami.


Tudi Tina Maze se je na tak način odzvala na slabo novico: "Preveč poškodb ... hitro okrevanje, Ilka," Švicarka Lara Gut, sama je hujšo poškodbo doživela v lanski sezoni na domačem svetovnem prvenstvu, je Slovenki zaželela dobro okrevanje: "Pravijo, da kar te ne ubije, te okrepi. Vemo, da boš močna. Bodi pogumna!"

Najboljša slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec se je poškodovala v nedeljo med treningom v Pitztalu. "Na žalost je bil to eden zadnjih startov za več mesecev. Žalostna in jezna v tem trenutku, a motivirana, da se vrnem," je tvitnila najboljša smukačica zadnje zime. Predvidoma v sredo jo čaka operacija, po njej bo znanih več podrobnosti o teži poškodbe in okrevanju, že zdaj pa v njeni ekipi ocenjujejo, da bo trajalo več mesecev.

Značke: alpsko smučanje, sta

Članki iz rubrike