favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 17.08.2017 16:12:21

Finale poletne sezone kombinatorcev v Planici

Martin Metelko
Konec tedna se bo v nemškem Oberwiesenthalu začela poletna velika nagrada v nordijski kombinaciji. Slovenska ekipa je pod vodstvom novega trenerja Mitje Oraniča v Nemčijo odpotovala danes, na prvi tekmi pa bosta nastopila Marjan Jelenko in Leon Šarec.

Prvoten načrt je sicer bil, da bosta ob omenjenih v Nemčiji nastopila tudi Tomaž Druml in Vid Vrhovnik, a imata težave z zdravem, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije.


"Za nami so dobre priprave v Planici, Kranju in v Avstriji. Tekme prihajajo ob pravem času, da se ritem treningov prekine in popestri s tekmovanjem. Tako kot konkurenca tudi mi tekme želimo izkoristiti za to, da izvemo, kje smo, kaj moramo še popraviti in kako delajo v drugih taborih. Poletne tekme rezultatsko niso pomembne, rezultati bodo šteli pozimi," je pred odhodom povedal Oranič.

Letošnja poletna velika nagrada vključuje štiri prizorišča, dve v Nemčiji, eno v Avstriji, prvič pa tudi eno v Sloveniji, saj bo Planica konec septembra oziroma v začetku oktobra gostiteljica finala poletne velike nagrade.

Članki iz rubrike