mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 08.05.2017 19:30:44

Zakaj Petra Majdič ni več podpredsednica SZS?

Arsen Perić
Izvršilni odbor Smučarske zveze Slovenije se je zbral na 52. seji in se med drugim seznanil z odstopom podpredsednice zveze Petre Majdič.

Finančno stanje in vse podrobnosti v zvezi s poslovanjem pa bodo pripravljeni do skupščine SZS, ki bo sklicana za konec junija, so sporočili iz zveze.

Majdičeva je predsednika SZS Enza Smrekarja obvestila, da zaradi osebnih razlogov vrača mandat. Najboljša slovenska smučarska tekačica vseh časov se je odločila, da naslednje leto nameni družinskim obveznostim.

Kot so sporočili s SZS, bo Majdičeva v prihodnje s SZS še sodelovala in sicer pri projektu usposabljanja tekmovalcev na različnih področjih in pri pripravi na čas po končani vrhunski športni karieri.



"Petri želimo v prihodnje veliko lepih trenutkov z družino in se veselimo nadaljnjih projektov. Vsekakor pa se ji za opravljeno delo iskreno zahvaljujemo, saj je s svojo vztrajnostjo in športno karizmo pripomogla k razvoju SZS," je povedal predsednik SZS Smrekar.

IO se je sicer seznanil še z nerevidiranimi računovodskimi izkazi za leto 2016. "Ustvarjenih je bilo za 12.088 evrov prihodkov in 12.476 evrov odhodkov. Presežek odhodkov nad prihodki znaša 387 tisoč evrov," so pojasnili pri SZS.

Izvršilni odbor je seznanil tudi s poslovanjem v obdobju od 1. maja 2016 do 31. marca 2017. "Ustvarjenih je bilo za 10.254 evrov prihodkov in 9960 evrov odhodkov. Presežek odhodkov nad prihodki znaša 361 tisoč evrov," so še zapisali pri krovni smučarski zvezi.

Značke: smučanje, sta

Članki iz rubrike