Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

su
su
0 16.02.2017 18:11:00

Peter Prevc: Da bi lahko vriskal od veselja, to ne, toda ...

Profimedia
Peter Prevc je po vodstvu v prvi seriji na tekmi za svetovni pokal smučarjev skakalcev v južnokorejskem Pyeongchangu zasedel četrto mesto. Na drugi predolimpijski tekmi je zmagal Maciej Kot (108,5 in 110,5 m, 256,2), drugi je bil Stefan Kraft, tretji pa Andreas Wellinger.

"Danes mi je dan kar lepo uspel. Prvi skok je bil eden izmed boljših v zadnjem tednu, v drugem pa sem spet naredil manjšo napako. Res je bila to spet ena tistih tekem, ko je tudi veter igral svojo vlogo. Jaz sem kar zadovoljen s četrtim mestom. Dejstvo je, da malenkosti odločajo, ali boš na vrhu, pri vrhu ali nekje zadaj. Enkrat se napaka primeri enemu, drugič drugemu, tako da se prav veliko obremenjevati ne morem. Spremeniti za nazaj ne morem nič, lahko pa sem bolj pazljiv za prihodnost," je o doskoku v finalni seriji, ki ga je mogoče oddaljil od zmagovalnih stopničk, razmišljal Peter Prevc.

To je bila zadnja tekma pred svetovnim prvenstvom v Lahtiju. "Zadnje tekme niso bile slabe, niso bile pa tudi nekaj takega, da bi lahko vriskal od veselja. Občutki so mešani, tako kot že kar nekaj časa. Potrebno je ostati pozitiven, biti osredotočen in umirjen," je SP napovedal najboljši slovenski športnik leta 2016.

Članki iz rubrike