Mobilna verzija
su
su

Preprosto neverjetno: Je Massi res zahteval ogromen honorar, da se Tina pojavi v oddaji?

Nikola Miljković

Zaradi vseh zapletov okrog honorarja v zameno za start na Zlati lisici je Tina Maze že precej očrnila svoje ime. Zdaj pa prihaja v javnost nova novica, da naj bi Andrea Massi zahteval precejšen honorar tudi za to, da se slovenska smučarka pojavi v oddaji, ki je bila tako ali tako namenjena poklonu za vse, kar je Mazejeva storila v svoji karieri?!

Preprosto neverjetno se zdi, da bi trener in partner Tine Maze Andrea Massi zahteval precejšen honorar, da se Tina pojavi v oddaji na slovenski nacionalni televiziji "Hvala, Tina!", ki je bila predvajana minulo soboto ob 20. uri na TV Slovenija in je imela samo en namen: počasititi kariero najboljše slovenske športnice vseh časov.

A prav to naj bi se zgodilo. Kot poroča Dnevnik, naj bi Massi za nastop v oddaji, ki so jo začeli sicer pripravljati že novembra, zahteval kar 25 tisoč evrov honorarja! Dnevnik še dodaja, da do uresničitve takšnega scenarija sicer na koncu bojda ni prišlo, kajti vse skupaj je zanikala direktorica TV Slovenija Ljerka Bizilj: "Smo javni zavod in takšni pogovori in dogovori sploh niso mogoči."

Omenjeni medij še dodaja, da naj bi bili pogovori med Massijem in Biziljevo, čeprav slednja uradno vse skupaj zanika, zelo burni. Oddajo si je sicer ogledalo kar 244.800 gledalcev pred TV zasloni oziroma 29 odstotkov vseh, ki so imeli prižgano televizijo, Mazejeva pa se je v oddaji, dolgi uro in 40 minut pojavila za vsega 35 minut.

Celotno zgodbo Dnevnika si lahko preberete na njihovi spletni strani, povezavo do nje pa najdete tukaj.