Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
7 10.01.2017 07:58:08

Kdaj se bo vrnil Peter Prevc? Odsotnost bi lahko bila daljša od napovedi ...

Reuters
Slovenski šampion lanske zime si je vzel oddih brez treningov in tekme, razlikujejo pa se informacije o tem, kdaj se bo vrnil.

"Nekaj dni ne bo treniral in zagotovo bo izpustil tekmi v Wisli, nato pa bomo videli," je napovedal trener Goran Janus in dvignil ogromno prahu. Še več pa bi ga utegnil, če se bo ta njegov 'bomo videli' izkazal za napoved dodatne Petrove odsotnosti. 

Po informacijah, ki smo jih pridobili iz drugih zanesljivih virov, seveda obstajajo možnosti, da bi se najstarejši Prevc v svetovni pokal vrnil takoj po Wisli. Toda morda celo enako velike so tudi možnosti, da bi se njegova odsotnost podaljšala. 

Prevc bi po teh informacijah utegnil izpustiti tudi Zakopane, saj se eden od pogledov znotraj reprezentance glasi, da bi mu v tem trenutku najbolj prav prišla sprememba in odmik od klasičnih skokov. Je dovolj velika sprememba Willingen, ki bo nato naslednja postaja?

Gre seveda za največjo navadno skakalnico na svetu in morda bi lahko predstavljala dovolj velik pozitiven šok za našega asa. Če bodo ocenili, da potrebuje še večjega, pa sledijo od 3. februarja dalje poleti v Oberstdorfu. Ni jih malo, ki pravijo, da bi bila vrnitev tam najboljša, kajti svetovni pokal je tako ali tako izgubljen.   

Značke: prevc, janus, poleti

Članki iz rubrike