sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

STA
STA
0 20.07.2016 11:51:24

Biatlonci zaključili priprave v Avstriji

Minuli teden so slovenski biatlonci zaključili 14 dnevne priprave v avstrijskem športnem središču Obertilliach, kjer so znova imeli odlične pogoje za trening. Opravili so veliko delo v obdobju, ko so na sporedu dolgi treningi na rolkah, kolesu, pa tudi v krosu in pohodih po bližnjih hribih.

Med drugim so se s kolesi biatlonci povzpeli tudi na znameniti Grossglockner, obiskali Anterselvo, kjer so prav tako opravili nekaj treningov. Seveda so posebno pozornost posvetili streljanju v miru in pod obremenitvijo. Trenerja Tomaš Kos in Miha Podgornik sta zelo zadovoljna z zavzetostjo in motiviranostjo vseh tekmovalcev, ki kažejo visoko stopnjo pripravljenosti v tem obdobju.


Po vrnitvi s priprav so imeli prijetno sponzorsko obveznost v Ravnah na Koroškem, kjer je srebrni pokrovitelj biatlonskih reprezentanc Sij pripravil Dan Metalurga. V sproščenem vzdušju so se predstavili predstavili množici prisotnih, ki so se lahko s tekmovalci tudi fotografirali, pogovorili in družili.

Zdaj imajo slovenski lovci na smučeh nekaj zasluženega aktivnega odmora, ki ga vsak preživlja po svoje, v začetku avgusta pa se bodo znova zbrali na Pokljuki in nadaljevali začrtano delo.

Članki iz rubrike