Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

zu
zu
0 18.01.2016 08:17:27

Tepešev izliv čustev: Vem, da mi bodo nekateri zmago v Planici zamerili do konca življenja

Grega Wernig
Slovenski skakalec Jurij Tepeš, ki ga je včeraj na skupinski tekmi na Kulmu dvakrat polomil, je na družabnem omrežju izlil svoja čustva.

Tepeš, ki mu nekateri še naprej zamerijo tisti famozni polet v Planici, ko je pristal pri 244 metrih, zmagal in posledično Petru Prevcu odnesel veliki kristalni globus, je včeraj zvečer s čustvenim zapisom na Facebooku kar sam omenil Planico, se opravičil za svoje obnašanje v zadnjem času, na čustveni način pojasnil slabo skakanje na Kulmu in še kaj. 

Njegov zapis na družabnem omrežju Facebook nelektoriranega objavljamo v celoti:

"Sem jezen in razočaran! Današnja dva skoka mi nista uspela kot bi si želel. Letošnja sezona nikakor ne steče. Za vsako tekmo posebej lahko rečem, da sem se potrudil po svojih najboljših močeh. Tako razočaran kot sem danes ne pomnim kdaj sem bil nazadnje, ampak vseeno ne mislim vreči puške v koruzo. Vem, da bo vedno nekaj takih, ki mi bodo lansko zmago v Planici zamerili do konca življenja in bom o tem kakšno slišal ob vsakem slapšem skoku/poletu. Prav tako pa vem, da sem se vedno in se tudi vedno bom, dokler se bom s tem športom ukvarjal, trudil po svojih najboljših močeh. Vem zakaj treniram in vem zakaj se od svojega 6-tega leta trudim biti dober kot sem le lahko in zakaj ne popuščam nikoli in se ne pokorim nikomur. Več kot 20 let svojega življenja sem posvetil športu ki ga imam rad in za katerega bi naredil vse pa čeprav bi se on slabših skokih oziroma slabši sezoni kot je letošnja najraje sesedel in zajokal, polomil smuči ali raztrgal skakalne čevlje vem, da sem v svojo pripravo vložil preveč dela in časa, da bi se lahko tako hitro vdal poleg tega pa želim bolj kot komurkoli samemu sebi dokazati, da zmorem kajti samemu sebi ne bi nikoli odpustil, če v šport ne bi vložil vsega kar lahko.

Dodal bi še, da mi je žal in rad bi se opravičil celotni reprezentanci na današnji tekmi, vključno z vodstvom ekipe in vsem gledalcem/navijačem. Moji skoki danes, predvsem pa moje obnašanje danes ter na preteklih nekaj tekmah niso bili na nivoju človeka, ki je odrasel in bi moral biti v zgled mlajšim. Prevečkrat me preplavijo čustva in nejevolja in tega se bom v prihodnje skušal čim bolj izogibati.

Naredil bom vse kar je v moji moči, da rešim kar je ostalo od sezone ter, da se, če in kolikor je to le mogoče odkupim za svojo slabšo predstavo danes.

Za konec pa še enkrat, sem jezen in razočaram pa vendar...jutri je nov dan.

Hvala za podporo!" 

Članki iz rubrike