sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

STA
STA
0 11.08.2023 13:59:50

Nick Kyrgios odpovedal tudi nastop na OP ZDA

Avstralski teniški igralec Nick Kyrgios je odpovedal tudi nastop na odprtem prvenstvu ZDA, kar pomeni, da bo letos ostal brez enega samega dvoboja na turnirjih za grand slam. Finalist lanskega Wimbledona se je vse leto ubadal s poškodbami in mu je to sezono uspelo odigrati le en dvoboj.

Kyrgios je januarja domači turnir za grand slam v Melbournu izpustil zaradi poškodbe kolena, ki so jo morali zdraviti kirurško.

Nato je izpustil celotno sezono igranja na pesku, vključno z Roland Garrosom, da bi se lahko pripravil na nastope na travi. Odigral pa je le eno tekmo v Stuttgartu, kjer je izgubil proti Kitajcu Wu Yibingu.



Zaradi poškodbe zapestja je odpovedal tudi Wimbledon, v četrtek pa je prek družbenih omrežij sporočil, da ne bo nastopil niti na odprtem prvenstvu ZDA, ki se bo začelo 28. avgusta.

Kyrgios je bil lani četrtfinalist zadnjega grand slama sezone v New Yorku, trenutno pa na svetovni lestvici zaseda 92. mesto. A že v ponedeljek, ko bodo njegove točke za lanski četrtfinale na kanadskem mastersu izbrisane, bo 28-letni Avstralec zunaj prve stoterice na svetu.

Značke: tenis, zda, turnir, odstop

Članki iz rubrike