sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

tu
tu
0 09.03.2022 10:20:28

CIRKUS SE PONAVLJA! Obeta se nov VELIK ZAPLET Đokovića, teniška javnost se spet čudi! Bo LAHKO ZAIGRAL?!

PROFIMEDIA
Novak Đoković je bil umeščen v žreb, a še zdaj ni jasno, ali bo na turnirju sploh lahko zaigral.

Organizatorji teniškega mastersa v Indian Wellsu so v žreb umestili tudi Novaka Đokovića, vendar za zdaj ni jasno, ali bo Srb na turnirju nastopil ali ne. V kratki izjavi za javnost so sporočili, da so v stiku z Đokovićevo ekipo, ali bo igral oziroma ali bo kot necepljen proti koronski okužbi sploh dobil dovoljenje za vstop v ZDA.

"Novak Đoković je bil na seznamu igralcev, zato smo ga umestili tudi v žreb. Ta čas smo v stiku z njegovo ekipo, ker za zdaj še ni jasno, ali bo lahko igral, saj čaka na dovoljenje ameriškega centra za nadzor nad nalezljivimi boleznimi (CDC) za vstop v državo," so zapisali organizatorji.

Đoković je petkratni zmagovalec Indiana Wellsa, kjer so organizatorji sporočili, da bo za vstop gledalcev za turnir v kalifornijski puščavi potrebno dokazilo o popolnem cepljenju proti novemu koronavirusu.

Po predpisih vlade morajo biti vsi potniki, ki niso državljani ZDA in vstopajo v ZDA, polno cepljeni proti covidu-19. Đoković je januarja zaradi necepljenosti že ostal brez nastopa na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu.

Tokrat se Srb sicer še ni odpravil na pot, a se situacija očitno znova zapleta. "Kakšna je*ena situacija," je na twitterju izjavo organizatorjev komentiral Ben Rothenberg, novinar, ki podrobno spremlja sago srbskega teniškega asa.


Medtem ko Đokovićev status še ni jasen, pa je žreb pokazal priložnost enega najbolj zanimivih obračunov med novopečenim prvim igralcem sveta Rusom Danilom Medvedjevom in 21-kratnim zmagovalcem grand slamov, Špancem Rafaelom Nadalom.

Ruski zvezdnik Medvedjev naj bi se v polfinalu pomeril z Nadalom, kar bi bilo tretje srečanje teh dveh zvezdnikov v manj kot dveh mesecih. Pred tem pa se bo morda moral prvi nosilec Medvedjev v četrtfinalu pomeriti še s petim nosilcem, Grkom Stefanosom Cicipasom.

Značke: tenis, atp

Članki iz rubrike