franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

tu
tu
2 23.01.2022 14:22:10

NIČ MU NE MANJKA! Takšna je videti španska vila Novaka Đokovića ... zdaj pa OČI NA PECLJE (foto + video)

Novak Đoković se po avstralski drami počasi postavlja na noge, pri tem pa mu je lahko v veliko pomoč luksuzna vila na andaluzijski t. i. sončni obali.

Srbski teniški zvezdnik ima na različnih koncih sveta več nepremičnin, a vila v španski Marbelli je nekaj posebnega. Da je temu res tako, je jasno po podrobnih fotografijah, ki so na voljo, in videozapisu, ki je prišel v javnost. Đokovićeva trinadstropna vila, ki jo je v začetku pandemije sprva najemal za 10 tisočakov na mesec, potem pa kupil za 7 milijonov, se nahaja v bližini središča mesta.

djokovic vila


Imetje s pogledoma na morje in hribe ima vse, kar mora imeti, da jo lahko uvrščamo med luksuzna - devet sob, osem kopalnic, štiri terase, notranji in zunanji bazen, velik vrt, telovadnico, fitnes, spa center, teniško igrišče, kino dvorano, veliko garažo in ločeno hišo za goste itd. V bližini so igrišča kluba 'Puente Romano', kjer Đoković trenira.

Ravno zdaj z ženo Jeleno preurejata vilo v andaluzijsko-maroškem stilu, energijsko jo želita očistiti z zasledovanjem koncepta feng shui.

djokovic marbella 2
Profimedia


Sicer ima Đoković v lasti še več nepremičnin. V Beogradu ima luksuzno stanovanje v naselju 'West 65', v Sremu ima imetje ob Pavlovačkem jezeru, stanovanje v Monte Carlu, dve stanovanji v New Yorku in še stanovanje na Jadranu - v črnogorskem Tivatu.

Članki iz rubrike