pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

tu
tu
1 17.01.2022 10:35:01

SPET ŠOK za Novaka Đokovića! Po izgonu iz Avstralije VELIK PREOBRAT! Kaj bo storil zdaj?!

PROFIMEDIA
Nova velika ovira za Novaka Đokovića!

Novak Đoković se danes preko letališča v Dubaju vrača v domačo prestolnico. Saga z avstralskimi oblastmi se je končala s preklicano vizo in izgonom, OP Avstralije se bo odvilo brez številke ena svetovnega tenisa, a se tukaj težave za srbskega teniškega asa še ne končajo.
Bolj ali manj je jasno, da zaradi svojih stališč o cepljenju proti koronavirusu ne bo nastopil na naslednjih ATP turnirjih v Indian Wellsu in Miamiju, zdaj pa je prejel udarec še od tam, kjer ga po zadnjih informacijah resnično ni pričakoval. Francoska ministrica za šport Roxana Maracineanu se je v prvih dneh drame v Melbournu odzvala s sporočilom podpore Novaku Đokoviću, zagotovila je, da bodo lahko na OP Francije igrali tudi necepljeni športniki. V ta namen bi v Roland Garrosu vzpostavili zdravstveno nadzorovan mehurček. Zadnje novice iz Francije pa govorijo o velikem preobratu.
Samo nekaj ur po deportaciji Đokovića iz Avstralije je francoska vlada sporočila, da bo za vse tuje športnike v Franciji obvezno potrdilo o cepljenju proti koronavirusu. "Uvajamo obvezno potrdilo o cepljenju za športnike," je zapisala ministrica Roxana Maracineanu, ki je v zadnjem tednu očitno povsem spreobrnila svoja stališča. S francoske teniške zveze so sicer samo nekaj ur pred tem sporočili, da se dogovarjajo za izjeme, s katerimi bi lahko na pariškem pesku zaigrali tudi necepljeni tenisači, a izjava ministrice za to praktično ne dopušča nobenih možnosti.

Članki iz rubrike