sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

tu
tu
0 07.01.2022 08:17:48

Oglasila se je žena Novaka Đokovića, njene besede TRGAJO DUŠO: Želela bi si, da smo SKUPAJ ...

Reuters
Uf, močno sporočilo.

Ljudje pravoslavne veroizpovedi danes slavijo božič. Praznik, ki naj bi ga preživeli v krogu družine. Večina ga bo, a ne tudi Novak Đoković. Slednji še vedno čaka na to, ali mu bodo po pritožbi avstralske oblasti nemara vendarle dovolile igranje na prvem grand slamu sezone ali pa se bo moral s sklonjeno glavo vrniti domov in ne bo mogel braniti naslova v svoji 'dnevni sobi', kot smo poimenovali OP Avstralije, ki ga je najboljši teniški igralec na svetu osvojil že devetkrat. 

Odzivov okrog Đokovića je bilo že zares enormno, zdaj pa se je oglasila še njegova soproga, Jelena Đoković, ki je s svojim sporočilom ganila mnoge. "Srečen božič vsem, ki ga danes slavijo. Mir božji! Želim si, da bi bili vsi zdravi, srečni, varni in skupaj s svojimi družinami. Želela bi si, da bi bila moja družina danes skupaj, toda v tolažbo mi je, da smo vsaj vsi zdravi. In da bomo zrasli iz te izkušnje," je začela gospa Đoković. 

"Hvala vam dragi ljudje po vsem svetu, ki izkoriščate svoj glas, da pošljete ljubezen in podporo mojem soprogu. Globoko vdihnem, da se umirim in najdem hvaležnost (in razumevanje) za vse to, kar se zdaj dogaja. Edini zakon, ki ga moramo vsi spoštovati, ne glede na to, kje se nahajamo, je ljubezen in spoštovanje drugih ljudi. Ljubezen in odpuščanje nikdar nista napaki, temveč močni sili," je še zapisala Jelena Đoković. 

Članki iz rubrike