sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 04.10.2021 10:37:46

KAAAJ?! Đoković NE BO SMEL igrati na naslednjem grand slamu!? RAZLOG OSUPNE, rekord ogrožen!

Profimedia
Srbski super zvezdnik se je zašel v težavah.

Kot stvari stojijo v tem trenutku, vse kaže, da Novak Đoković ne bi smel odpotovati v Avstralijo in tam januarja ne bo mogel zaigrati na svojem najljubšem turnirju za grand slam. Ter seveda tako ne bi mogel loviti rekorda po številu zmag na največjih turnirjih. Po finalnem porazu v New Yorku je Srb še vedno pri številki 20, s čimer je izenačen tako z Rogerjem Federerjem kot z Rafaelom Nadalom. številka 21 se je zdaj znašla po velikim vprašajem. 

Tako avstralska vlada kot oblasti zvene države Victoria, v kateri leži organizator odprtega prvenstva dežele tam spodaj Melbourne, so izjemno naklonjene politiki, po kateri bi v državo smeli vstopati le cepljeni prišleki iz tujine. Kot je napovedal premier Victorie Daniel Andrews, izjem pri tem ne bo. Ne glede na to, za koga gre in kako zvezdniški je njegov status. Pri čemer je Đokovićeva težava seveda v tem, da zaradi osebnih prepričanj še vedno ni cepljen. 

"Grand slami te ne bodo zaščitili. Zaščitita te lahko le prvi in drugi odmerek cepiva," je Andrews sporočil vsem in napovedal, da je dogovor z zvezno vlado praktično neizbežen. Ko bo Avstralija decembra končno odprla svoje meje po skoraj dveh letih, jih bo zgolj za cepljene - in pri tem zvezdniki očitno ne bodo mogli imeti posebne obravnave. Lani so stvar reševali s karantenami, letos, ko je na voljo cepivo, pa to očitno ne bo prišlo v poštev.   

Članki iz rubrike