profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

tu
tu
0 14.06.2020 18:38:09

SENZACIJA! Novak Đoković brez moči proti 12-letnemu otroku, videoposnetek je že spletna uspešnica (VIDEO)

V Beogradu se je začela serija humanitarnih teniških turnirjev, ki jih organizira prvi teniški igralec sveta Novak Đoković.

Srb, ki je nedavno praznoval 33. rojstni dan, je na Balkan privabil številne teniške igralce, med katerimi je prvo ime brez dvoma Avstrijec Dominic Thiem, trenutno številka tri na ATP-lestvici. Dogajanje, ki se bo od Beograda preselilo v Zadar ter po odpovedi Črne gore še v Sarajevo in Banjaluko, bo trajalo do 5. julija.

V srbski prestolnici (v Đokovićevem teniškem centru na Dorćolu ob sotočju Save in Donave) so ekshibicijski dvoboji na tribune privabili ogromno športnih navdušencev.

Medtem ko prizori teniških dvobojev in dobro obiskanih novinarskih konferenc vsak dan znova preplavijo svetovni splet, je najbolj navdušil posnetek kratkega dvoboja med Đokovićem in 12-letnim dečkom. Zgodilo se je med obračunom prvega zvezdnika in rojaka Viktorja Troickega. Slednji je v nekem trenutku lopar ponudil mlademu pobiralcu žogic in ta je povabilo z veseljem sprejel.


Po nekaj izmenjanih udarcih je fant z imenom Mihailo Topić s skrajšano žogo presenetil Đokovića in osvojil točko. "Zapomnite si ga. On je naša prihodnost, res je super fant in bodoči šampion. Tu trenira in igra odlično. Vem, da mu to veliko pomeni," je povedal Troicki.

Đoković sicer pozna nadarjenega fanta, saj že nekaj časa sponzorira njegov razvoj. Priporočil mu ga je trener Marijan Vajda, ki pravi, da takšnega talenta še nikoli ni videl: "On je naslednji šampion!"

djokovic decek

djokovic
Profimedia

Članki iz rubrike