Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

tu
tu
1 11.12.2019 08:53:05

NAJSLABŠI vseh časov v resnici PREVARANT! Razkrita SKRIVNOST nastopa smešnega Ukrajinca na teniškem turnirju

Gotovo ste se v minulih dneh zabavali ob posnetkih ukrajinskega 'teniškega igralca' na turnirju v Dohi. Zdaj je jasno ozadje njegovega nastopa.

Gospodič z imenom Artem Bahmet je izgubil vseh 48 točk, zlati dvoboj je uspel Tajcu Krittinu Koaykulu, številki 1367 na svetu, ki bržčas še nikoli ni zmagal lažje. Videoposnetek bizarnega dvoboja se je začel širiti po svetovnem spletu, a ozadje je ostalo skrivnostno.

Zdaj je znano, da je Ukrajinec za nastop plačal 27 funtov, kar je približno 32 evrov. Takšna je običajna cena za Futures turnirje, odda prijavo in plača prijavnino lahko praktično vsakdo, če so le prosta mesta.


Zmagovalec tega nizkokvalitetnega turnirja prejme 2000 funtov, nagradni sklad znaša skromnih 11.500 funtov, uvrstitev v glavni turnir vsakemu igralcu prinaša 118 funtov.

Bahmet je nastopil in se osmešil v kvalifikacijah, zaslužil ni torej nič. No, vsaj s svojo smešno igro v Dohi, je pa služil drugje. Na ruskih stavnih forumih so namreč razkrili, da Ukrajinec deluje v stavnem poslu, da prodaja stavne nasvete, da gotovo tudi sam stavi. Na turnir je z njim prišel človek, ki se je izdajal za njegovega trenerja, v resnici pa je njegov partner v svetu stav.

Fanta sta imela očitno skrbno pripravljen načrt. Stavnice so sprejele in potem tudi izplačale kar precej stav na Tajca, denar se je obrnil, Bahmet pa, čeprav je zaradi svojega teniškega neznanja predmet posmeha, se smeji na vsa usta.

Značke: tenis, doha

Članki iz rubrike