sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

tu
tu
1 23.11.2019 11:23:09

Federer in Zverev SREDI NEMIROV V KOLUMBIJI, morala sta razžalostiti navijače (FOTO + VIDEO)

Profimedia
V Kolumbiji vre, predsednik Ivan Duque je v petek zvečer v prestolnici Bogota zaradi nadaljevanja protestov proti njegovi konservativni vladi uvedel policijsko uro.

Protesti so se začeli v četrtek z množičnim pohodom po ulicah prestolnice. Na ulice je prišlo 250.000 ljudi, ki so se spopadli s policijo. V noči na petek so v nasilju umrle tri osebe.


Dan pozneje so neznanci v kraju Santander de Quilichao, v regiji, ki velja za središče trgovine z mamili, odvrgli eksplozivno telo v policijsko postajo. Trije možje postave so izgubili življenje, deset je ranjenih.

V tej zmešnjavi bi morala v dvorani v Bogoti v ekshibicijskem dvoboju nastopiti Roger Federer in Alexander Zverev, ki obiskujeta kraje po Severni in Južni Ameriki. A v Kolumbiji nista nastopila. Legendarni Švicar, ki ima tudi v Kolumbiji ogromno navijačev, je razžalostil polno dvorano. "Srce se mi trga zaradi ljudi v Bogoti. Zaradi policijske ure žal ne morava odigrati tega dvoboja, ki sem se ga tako močno veselil. Vsem vam obljubljam, da se bova s Sašo vrnila in kolumbijskim navijačem dala novo priložnost, da naju gleda v živo. Z lepimi spomini na Bogoto iz leta 2012 komaj čakam, da se to zgodi."

Članki iz rubrike