Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

STA
STA
0 04.07.2019 14:38:18

Jakupovićeva po poti Klepačeve

Profimedia
Po Andreji Klepač se je od svete teniške trave v Wimbledonu v konkurenci ženskih dvojic danes poslovila še Dalila Jakupović. Od Jakupovićeve in Američanke Kaitlyn Christian je bila v uvodnem krogu turnirja z nagradnim skladom 42,47 milijona evrov boljša japonsko-srbska naveza Shuko Aoyama/Aleksandra Krunić, ki je slavila s 7:6 (3) in 7:6 (3).

Klepačeva in njena češka partnerka Lucie Hradecka, enajsti nosilki turnirja na letošnjem tretjem turnirju za grand slam, sta danes morali priznati premoč grško-avstralski kombinaciji Maria Sakkari/Ajla Tomljanović, ki sta zmagali s 6:3 in 6:2.

V sredo je v tej konkurenci izpadla tudi 38-letna Katarina Srebotnik. Od Velenjčanke in Hrvatice Darije Jurak sta bili boljši Ukrajinka Katerina Kozlova in Avstralka Arina Radionova, ki sta slavili s 4:6, 6:2 in 6:4.


Danes je posamične nastope končala Tamara Zidanšek. Od druge najboljše Slovenke na jakostni lestvici WTA je bila zanesljivo boljša Kitajka Qiang Wang, 15. nosilka turnirja je po 56 minutah slavila s 6:1 in 6:2.

Danes bo Zidanškova nastopila še v konkurenci dvojic, skupaj s Švedinjo Rebecco Peterson jo čaka obračun uvodnega kroga z romunsko kombinacijo Mihaela Buzarnescu/Raluca Olaru.

Danes bo nastopila tudi 18-letna Kaja Juvan. V drugem krogu konkurence posameznic jo čaka obračun s slovito Američanko Sereno Williams, 23-kratno zmagovalko turnirjev za grand slam.

Značke: tenis, anglija, turnir

Članki iz rubrike