900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 20.03.2019 19:37:00

Jakupovićeva uspešna

Profimedia
Najboljše teniške igralke bodo do konca marca nastopale na turnirju v Miamiju z nagradnim skladom 9,03 milijona dolarjev. Na glavnem turnirju bo nastopila Tamara Zidanšek, v kvalifikacijah je bila uspešna Dalila Jakupovič, na zadnji stopnički je obstala Polona Hercog.

Hercogova je v zadnjem krogu kvalifikacij izgubila z Nemko Lauro Siegemund s 6:3, 2:6, 2:6 po dveh urah in pol dolgem dvoboju, pred tem je premagala Madžarko Fanny Stolar s 6:2, 6:2.

Uspešnejša je bila Jakupovičeva, saj je v zadnjem kvalifikacijskem krogu brez težav premagala Američanko Madison Brengle s 6:0, 6:3; pred tem pa je ugnala Francozinjo Fino Ferro z 1:6, 6:3, 6:2.



Zidanškova, trenutno je kot najboljša Slovenka na 66. mestu lestvice WTA, še nima tekmice v prvem krogu, pomerila se bo z eno od kvalifikantk.

Na tekmovanju dvojic bodo nastopile tri Slovenke. Andrejo Klepač v paru s Španko Mario Jose Martinez Sanchez čaka britansko-španskia naveza Heather Watson/Lara Arruabarrena, Jakupovičeva se bo v navezi z Rusinjo Irino Hromačevo borila s petima nosilkama Kanadčanko Gabrielo Dabrowski in Kitajko Xu Yifan, Katarina Srebotnik in Američanka Raquel Atawo pa bosta za tekmici v prvem krogu imeli šesti nosilki Avstralko Samantho Stosur in Kitajko Zhang Shuai.

Značke: tenis, jakupovic, hercog

Članki iz rubrike