Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

tu
tu
0 19.01.2018 14:45:24

Britanska teniška igralka spregovorila o MASAKRU V LAS VEGASU

V začetku oktobra je Las Vegas prizadejala ena od večjih tragedij v ameriški zgodovini, med pričami krvavega incidenta je bila tudi britanska teniška igralka Laura Robson.

Stephen Paddock je med glasbenim festivalom ubil 58 ljudi, ranjenih pa je bilo več kot 500. Med tistimi, ki so imeli srečo, je bila tudi 23-letna teniška igralka Laura Robson, ki je nedavno spregovorili o travmatičnem dogodku.

laura robson
Profimedia


"S prijatelji smo imeli veliko sreče. Bili smo ob strani velikega prireditvenega prostora in ravno smo se napotili ven. Dogodka se niti ne želim več spominjati. Ko sem se vrnila domov, sta celo moja psa začutila, da sem povsem odsotna. Nekaj naslednjih dni sta le sedela na meni. Vendar, tudi po takšnem dogodoku se mora človek vrniti v ustaljen tok življenja. Morala sem spet stopiti na teniško igrišče. Po vsem, kar sem preživela, sem zelo hvaležna, ker se je za mene tako razpletlo."

Robsonova se v tem trenutku nahaja na 227. mestu na lestvici WTA, v tem letu pa se želi vrniti v staro formo. Ko je bila najboljša, je bila med 30 najboljšimi teniškimi igralkami na svetu.

Članki iz rubrike