atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

tu
tu
2 25.10.2017 15:37:58

Razkrite podrobnosti tragedije v družini Đoković: Novakov stric, ki je delal tudi v Sloveniji, se je obesil, ozadje pa ŠOKIRA

Reuters
Srbski mediji so postregli z nekaterimi podrobnostmi tragedije v družini teniškega zvezdnika Novaka Đokovića.

Pred štirimi leti je družino Đoković prizadela velika tragedija, šele zdaj pa je bila javnost seznanjena z nekaterimi podrobnostmi tega dogodka. Kaj se je v resnici zgodilo in kako je prišlo do tega ...

Stric znanega srbskega športnika Momir Đoković si je pred štirimi leti v svoji hiši sam vzel življenje. Kot poročajo srbski mediji, se je obesil. Momir je obogatel na račun kamnin, neimenovan vir pa je za Kurir dejal: "Bil je dober in pošten človek. Ampak ne samo to! Bil je tudi bogat in uspešen. Cenili so ga tako v Srbiji kot v tujini. Dolgo časa je živel z ženo v Avstraliji, pred petnajstimi leti pa so se začele težave. Zaradi prepira z ženo se je vrnil v Srbijo, ona pa je to izkoristila in ga razglasila za mrtvega. Prevarala ga je. Vzela mu je ves denar, ki ga je zaslužil na račun dragih in poldragih kamnov. Poskušal je dokazati, da je živ, pisal na avstralsko veleposlaništvo, a odgovora ni nikoli prejel."



Nato so se začeli hudi časi. Po nekaj letih je odšel v Slovenijo, kjer je delal kot varnostnik. Delal je dneve in noči, ampak prevara mu ni dala nikoli miru. Vrnil se je v Kraljevo, v zadnjih letih živel zelo skromno in na robu revščine, poskušal spet zaslužiti s poldragimi kamni, a tokrat ni imel sreče. Zaradi vse večjih dolgov si je vzel življenje.

Nadvse zanimivo pa je to, da je zavračal pomoč družine Đoković. Oče slavnega teniškega igralca mu je sicer nekajkrat priskočil na pomoč, a Momo, kot so ga klicali, si takšnega življenja ni želel. Na dan, ko so mu odklopili elektriko, se je obesil. Enostavno ni želel biti breme družini, pa čeprav je Novak Đoković v karieri zaslužil na desetine milijonov evrov.

Značke: đoković, tenis, srbija

Članki iz rubrike