Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

tu
tu
0 10.10.2017 10:12:38

ČLOVEKOLJUB ĐOKOVIĆ podira meje, v Beogradu bo odprl tole ...

Reuters
Da želijo biti športniki humanitarni, ni nič novega. In prav je tako. Eden takšnih je tudi srbski teniški igralec Novak Đoković, ki se je v tem pogledu domislil nečesa novega.

"Denar za mene ne predstavlja težave. V karieri sem že zdaj zaslužil dovolj, da bi lahko nahranil vse Srbe," je dejal 30-letni Beograjčan s stalnim prebivališčem v Monte Carlu, potem pa naznanil, da bo blizu Arene v srbski prestolnici odprl že svojo tretjo restavracijo. In to ne bo običajna restavracija. V njej bodo namreč brezdomci in vsi tisti, ki živijo v pomanjkanju, dobili brezplačen obrok. Na takšen način želi Đoković nekaj vrniti družbi in se zahvaliti vsem tistim, ki ga podpirajo med njegovo kariero.

djokovic restavracija 1


Kako bo delovala restavracija in na kakšen način bodo gostje dokazovali, da so upravičeni do brezplačnega kosila oziroma večerje, še ni znano.

To bo že tretja restavracija, ki jo je odprl teniški as, prvo z imenom Novak je odprl v svojem rojstnem mestu (tudi blizu Arene), drugo z imenom Eqvita - vegansko - pa v Monte Carlu, kjer živi.

Posel z restavracijami ni tuj za Đokovića, saj so bili že v času njegovega otroštva njegovi starši lastniki gostinskega obrata. "Hrana je že od nekdaj moja strast. Od vseh stvari, ki sem jih poskusil v življenju, je na mene najbolj vplivala prav hrana. To želim deliti z ljudmi," je dejal teniški igralec, ki je na lestvici ATP zdrsel na šesto mesto, potem ko je sredi poletja predčasno zaključil sezono. Predvidoma naj bi se vrnil na začetku prihodnjega leta na odprtem prvenstvu Avstralije.

djokovic restavracija

djokovic restavracija 2

Članki iz rubrike