stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 21.05.2017 20:27:23

Andre Agassi tudi uradno trener Novaka Đokovića

Srbski teniški igralec Novak Đoković je po današnjem finalnem dvoboju na turnirju ATP v Rimu, v katerem je izgubil z Nemcem Alexandrom Zverovom s 4:6 in 3:6, potrdil, da ga bo v prihodnje vodil Američan Andre Agassi. Nekdanji osemkratni zmagovalec turnirjev za grand slam bo Đokovića vodil že na odprtem prvenstvu Francije v Parizu.

Srbski mediji so že med finalnim obračunom med Đokovićem in Zverovom objavili, da bo trenutno drugega igralca sveta vodil sloviti Agassi.


"Z Agassijem sva se v zadnjih tednih pogosto slišala po telefonu. Odločila sva se, da se dobiva v Parizu. Sicer z mano ne bo ves čas, vendar bo dovolj dolgo, da se spoznava. Videli bomo, kaj bo prinesla prihodnost, vendar me veseli, da bova lahko sodelovala skupaj. Zelo sem ga spoštoval že kot igralca, odlično razume igro in do zdaj sem užival v vsakem pogovoru z njim," je na novinarski konferenci po porazu z Zverovom dejal 29-letni Đoković.

Đoković, ki je v letošnji sezoni zmagal le na enem turnirju, ko je v Katarju premagal prvega igralca sveta Britanca Andyja Murrayja, se je decembra lani po treh letih sodelovanja razšel z Borisom Beckerjem, na začetku maja pa je prenehal sodelovati s celotno ekipo. Zmagovalca 12 turnirjev za grand slam so tako zapustili trener Marian Vajda (ki je z Đokovićem sodeloval praktično celotno kariero), kondicijski trener Phil Gritsch in fizioterapevt Miljan Amanović.

Značke: tenis, sta

Članki iz rubrike