Mobilna verzija
nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

Sylvester Stallone Njena.si

Znani igralec ogorčeno: Nisem mrtev!

tu
tu

Šarapova v kvalifikacije Wimbledona

Profimedia

Ruska teniška zvezdnica Marija Šarapova, ki je pred dnevi izvedela, da ne bo prejela posebnega povabila za nastop na odprtem prvenstvu Francije, ki ga je sicer dvakrat osvojila, se je odločila, da bo zaigrala v kvalifikacijah Wimbledona. Prireditelji OP Anglije si že manejo roke, saj jim je njena odločitev zagotovila, da bodo vstopnice šle za med.

Šarapova se je odločila, da za posebno povabilo sploh ne bo zaprosila. Petkratna zmagovalka turnirjev za veliki slam, ki se je po prestani 15-mesečni dopinški kazni aprila vrnila na igrišča, si bo tako morala nastop v All England Clubu zagotoviti skozi kvalifikacije v Roehamptonu.

"Ker sem si po prvih treh turnirjih po prestani kazni občutno popravila uvrstitev na lestvici WTA, bom v Wimbledonu zaigrala v kvalifikacijah in niti ne bom zaprosila za posebno povabilo za glavni žreb," je danes prek spleta sporočila 30-letna teniška igralka.

Rusinja, ki je ta teden prejela vest, da ne bo zaigrala v Roland Garrosu, saj je predsednik francoske teniške zveze Bernard Guidicelli sporočil, da ji ne bodo podelili t. i. wild carda, bo morala za nastop na glavnem delu turnirja v Wimbledonu, ki se bo začel 3. julija, uspešno prestati tri kroge kvalifikacij. Te se bodo začele 26. junija.

Značke: tenis , marija-šarapova