klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Jure Godler Revija Stop

Godler in Prevc skupaj v stand-up?

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

STA
STA
0 19.04.2017 16:07:18

Murray se je uspešno vrnil

Reuters
Škotski teniški igralec Andy Murray, trenutno prvi lopar sveta, se je na turnirju v Monte Carlu po poškodbi komolca in odmoru zaradi nje uspešno vrnil na igrišča. V svojem prvem dvoboju po 12. marcu je v drugem krogu s 7:5 in 7:5 premagal Luksemburžana Gillesa Müllerja.

Kot je Britanec, prvi nosilec turnirja, napovedoval, v igri še ni pravi, pogreša predvsem boljši servis. Dvoboj proti Luksemburžanu, ki tako kot Murray na peščenih igriščih ni tako uspešen kot na trših, je začel z dvema dvojnima napakama, nato v prvi igri storil še eno in že takoj izgubil svoj servis. V nadaljevanju pa je vendarle bolje izvajal začetne udarce, tekmecu pa tudi štirikrat odvzel servis, kar je bilo dovolj za zmago. Murray je doslej v Monte Carlu trikrat igral v polfinalu, v finalu pa še nikoli.

Večjih presenečenj zaenkrat na turnirju ni bilo, že v torek je v tretji krog napredoval drugi nosilec Novak Đoković, danes pa zaenkrat tudi tretji nosilec Švicar Stan Wawrinka, šesti nosilec Avstrijec Dominic Thiem in deveti nosilec Čeh Thomas Berdych.

Značke: tenis, atp

Članki iz rubrike