mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

tu
tu
0 03.04.2017 11:57:37

Federer zmagal v Miamiju in sporočil: "Potrebujem mir. Verjetno me boste videli ..."

vszi
Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer je po zmagi na turnirju v Miamiju napovedal daljšo pavzo in kot vse kaže, bo v sezoni turnirjev na pesku igral le na odprtem prvenstvu Francije v Parizu, ki se bo začelo 28. maja, danes poročajo agencije.

"Potrebujem nekaj miru in časa, da se pripravim. Verjetno me boste videli spet na French Opnu," je po zmagi na Floridi proti večnemu tekmecu iz Španije Rafelu Nadalu (6:3, 6:4) povedal Švicar, ki se je v Miamiju veselil že 91. turnirske zmage v karieri.


Po zmagah na Australian Opnu v Melbournu ter Indian Wellsu je bila to že tretja letošnja zmaga za Federerja, ki je lani zaradi poškodbe pol leta manjkal v teniški karavani. "Želim si ostati zdrav in imeti veselje v igri. Če se dobro počutim, lahko igram tak tenis, kot tukaj v Miamiju. Če ne bom zdrav, me v finalu proti Rafi ne bo," je še dejal 35-letni Švicar.

Kot še pravi, se želi dobro pripraviti na Pariz, nato pa ga čaka zahteven del sezone na travi in na trdi podlagi, z uspehi pa se želi vrniti tudi na prvo mesto na lestvici ATP. "A pot do tja je zahtevna," še dodaja Švicar.

Članki iz rubrike