Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

gv
gv
5 29.12.2016 15:46:32

Federer nesporni kralj tenisa! Tako so videti tribune na njegovem čisto navadnem treningu v Avstraliji ... (foto + video)

Reuters
Roger Federer se je po dolgem času vrnil na teniška prizorišča, spektakularen pa je bil že samo njegov trening v Avstraliji.

Roger Federer se je po več mesečni odsotnosti zaradi poškodbe kolena vrnil na teniška prizorišča, prihodnji teden pa bo nastopil v Hopmanovem pokalu, ki bo na sporedu v Perthu.

V Avstraliji je opravil tudi prvi trening, v Perth Areni, kjer bo na sporedu tudi turnir, pa je doživel veličasten sprejem. Njegov trening je bil namreč odprte narave, ob prihodu na igrišče pa ga je s stoječimi ovacijami pozdravilo okoli 6000 njegovih navijačev.

federer tenis perth

Prizorišče so organizatorji za gledalce odprli na Federerjevo pobudo, po uri treninga pa je svojo odločitev tudi utemeljil. "Govoril sem z organizatorji turnirja in jih vprašal, če obstaja možnost, da bi trening lahko obiskali tudi navijači, saj sem slišal, da so moji dvoboji že razprodani." Nič čudnega, da velja za enega najbolj priljubljenih igralcev v teniški karavani ...

Članki iz rubrike