sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

tu
tu
0 03.01.2016 19:43:46

Avstralsko poletje vabi

Reuters
Temperatura se na celini tam spodaj dviguje in kmalu bo čas za prvi teniški grand slam sezone. Še prej pa se bodo igralci in igralke dva tedna ogrevali za lepe denarce.


V Avstraliji, v Perthu, se je začel letošnji Hopmanov pokal, tekmovanje mešanih dvojic, ki velja za neuradno svetovno prvenstvo v tej kategoriji. Domača reprezentanca ima dve ekipi, začeli pa so z različnim uspehom: zlata zasedba je izgubila s Češko z 0:3, zelena pa premagala Nemčijo s 3:0.


V avstralski zeleni ekipi igra tudi Lleyton Hewitt, za katerega je to zadnje tekmovanje pred upokojitvijo, pozneje pa bo prevzel vodenje avstralske reprezentance v Davisovem pokalu. Hewitt v uvodu ni bil uspešen, njegova ekipa je klonila, potem ko je sam izgubil z Jirijem Veselyjem, z Jarmilo Wolfe pa tudi v paru proti Veselyju in Karolini Pliškovi. Slednja je tudi premagala svojo tekmico Wolfejevo.
V drugi skupini so bili domačini uspešnejši, Daria Gavrilova je v posamičnem dvoboju premagala Sabine Lisicki, Nick Kyrgios pa Alexandra Zvereva. Avstralca sta nato zmagala še v dvojicah.
V skupini A sta še Ukrajina z Jelino Svitolino in Aleksandrom Dolgopolovim ter ZDA s Sereno Williams in Jackom Sockom, v skupini B pa še Francoza Caroline Garcia in Kenny De Schepper ter Britanca Heather Watson in Andy Murray.

Značke: tenis, hopmanov-pokal

Članki iz rubrike