Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

STA
STA
0 17.06.2023 13:54:07

Raje se je odločila za predčasni konec. Slovenka v Beogradu žrtev nešportnega plavanja!

alesfevzer.com
Slabo organizirana tekma v srbski prestolnici.

Tretja tekma evropskega pokala je bila za mnoge daljinske plavalce zadnja priložnost, da preizkusijo pripravljenost pred julijskim svetovnim prvenstvom na Japonskem. Med udeleženci je bila tudi slovenska reprezentantka Katja Fain, ki pa je zaradi nešportnega obnašanja sotekmovalk ter sodniške neaktivnosti tekmo končala brez uvrstitve.

"Moram reči, da je bila tekma zelo slabo organizirana. Kljub temu, da so jo izpeljali že lani, in sem na njej tudi zelo dobro nastopila, je bila letos res slabo organizirana," je uvodoma za Plavalno zvezo Slovenije dejala reprezentantka, ena od peterice Slovencev z vstopnico na SP v Fukuoki, ki bo na sporedu od 14. do 30. julija.
"Začela sem dobro, potem pa je bilo plavanje pred in po prvih dveh bojah res nešportno. S tremi plavalkami sem imela težave in prišlo je do kar nekaj udarcev, eden, v koleno, je bil celo precej močan. Sodniki niso bili na mestu oziroma niso niti vedeli, kaj točno počnejo, tako da niso dosodili prekrška. Tudi zato sem se odločila, da tekmo predčasno končam, saj pred SP res ne želim tvegati poškodbe," je dodala Fain.

Članki iz rubrike