Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
4 07.09.2017 08:38:57

FANTASTIČNI Klopp! Na bencinski črpalki ga je prosila, naj polepša dan bolnemu navijaču Evertona. Kar je storil za malčka, OSUPNE (video)

Reuters
Zdi se, da ga, odkar je prišel v Liverpool, Jürgena Kloppa zasledujejo velike geste. Tudi včerajšnja ni bila nič drugačna, zgodila pa se je na eni od bencinskih postaj v mestu.

Nemec je tako kot seveda vsi ostali smrtniki primoran v polnjenje rezervoarja za gorivo, na eni od črpalk pa je srečal žensko, ki ga je ustavila in prosila za nekaj nenavadnega.

Ni želela avtograma, je pa želela, da bi sloviti 50-letni Jürgen Klopp namenil nekaj besed njenemu nečaku, ki je zelo bolan. Ima namreč mišično bolezen, ki se imenuje Duchennova mišična distrofija. Gre za odmiranje mišic, zaradi česar mladi 10-letni Noah ne more več hoditi, življenjska doba bolnikov s to boleznijo pa je izjemno kratka. 

noah

Zdaj je Noah po zaslugi svoje tete dobil besede spodbude, ob katerih se lahko nasmejite in zajočete. Klopp se je znova izkazal kot velik človek. 

"Pozdravljen Noah. Tukaj sva na bencinski črpalki v Formbyju in tvoja teta mi je dejala, da v tem trenutku nisi v najboljšem stanju. Ampak prepričan sem, da se bo to kmalu spremenilo."

"Slišim pa, da si Evertonovec," na kar je teta dejala, da je ogromen privrženec Evertona. "Velik navijač Evertona ... Torej upam, da boš užival ta teden. Vse najboljše in upam, da se vidimo kmalu na prvem derbiju." Potem pa je teta spet dejala, "na derbiju, ki ga bomo dobili," kar je nasmejalo Kloppa. "Seveda ne boste."

Zelo prijetna gesta Kloppa za mladeniča, ki preživlja zelo težke trenutke.

Članki iz rubrike