Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

vu
vu
3 29.07.2017 17:24:50

Srbski selektor kot brata objel hrvaškega: 3-letna hčerka mu je umrla na najbolj grozljiv način (foto)

Življenje piše tudi tako grozljive zgodbe, včasih ga je treba nadaljevati tudi po takih nerazumnih in nerazumljivih tragedijah.

Selektor vaterpolistov Hrvaške Ivica Tucak je s polfinalno zmago proti Srbiji na svetovnem prvenstvu v Budimpešti postal nacionalni junak, danes zvečer pa bo proti gostiteljem Madžarom ob zagotovljenem srebru naskakoval še zlato odličje. Zanj bi bilo to nekaj še posebno izjemnega, saj gre za človeka s šokantno življenjsko zgodbo. 

Pomislite, leta 2005 je bil priča najbolj šokantne nesreče, za katero ste kadarkoli slišali. Nesreče lastne triletne hčerke, na katero se je na terasi enega od lokalov v Šibeniku padel avtomat z igračkami. Dobila je tako hude poškodbe glave, da je tedanjemu aktivnemu vaterpolistu umrla na rokah. 

Zaradi tega je predčasno končal kariero, grozljivo tragedijo je moral nekako pustiti za seboj in poiskati nov smisel v življenju. Seveda ne bo mogel nikoli pozabiti ali preboleti, a šel je naprej, se lotil trenerskega poklica in postal selektor Hrvaške. Zdaj pa je že prišel do velikega uspeha, saj je Srbijo premagl po sedmih letih, in ima možnost za še večjega. 

Tudi zato ga je po velikem rivalskem derbiju v polfinalu srbski slektor Dejan Savić objel kot brata. "Zaželel mi je srečo v finalu. Rekel mi je, da bo navijal za nas in zame. Popila bova steklenico vina, o tem bodite prepričani, a to bova seveda storila šele po finalu," je ob tem dejal srečni nesrečni Tucak.  

1249541_22201_ff

Članki iz rubrike