roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

STA
STA
0 28.03.2022 18:08:33

Za Jorgića tokrat konec v drugem krogu

Profimedia
Slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić je na drugem turnirju WTT Star Contender v Dohi izpadel v drugem krogu, potem ko je bil v prvem prost. S 3:0 (9, 3, 9) ga je premagal Kitajec Xu Fei.

Na prvem tekmovanju v Dohi so slovenski predstavniki imeli več uspeha, Katarina Stražar in Ana Tofant sta se uvrstili v polfinale dvojic. Tokrat sta izpadli že v kvalifikacijah, kjer je bilo zanju konec tekmovanja tudi v posamični konkurenci, v kvalifikacijah pa je med posamezniki izpadel tudi Deni Kožul.


Na prvem turnirju v Dohi je bil v osmini finala za trenutno enajstega igralca svetovne lestvice Jorgića usoden An Jaenhyun iz Južne Koreje. Tudi na drugem turnirju mu je žreb v drugem krogu namenil igralca iz Azije, Xu Feija, ki je na svetovni lestvici sicer šele na 140. mestu.

"Vsi kitajski igralci so kakovostni, pokazalo pa se je, da žal nimam dovolj kakovosti v žogicah, da bi jim lahko pariral. Občutil sem tudi manjšo utrujenost in nekako nisem prišel do svoje igre. V zadnjem času mi žreb resnično ni naklonjen, vendar to ne sme biti izgovor. V bližnji prihodnosti me čaka ligaško tekmovanje v nemški bundesligi," je po porazu dejal 23-letni Hrastničan.

Članki iz rubrike