državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ou
ou
0 25.02.2020 15:00:47

Zvezdniki PSG-ja v Thermani Laško! (video)

Luka in Nikola Karabatić
PSG
V sredini februarja so v Thermani Laško že četrtič gostili atraktivno rokometno ekipo Paris Saint-Germain na čelu s slavnimi imeni preteklega evropskega prvenstva, kot so Nikola Karabatić, Sander Sagosen, Mikkel Hansen, Kamil Syrpzak, Gudjon Sigurdsson in drugi. Namen njihovega obiska je bila tekma lige prvakov proti perspektivni ekipi RK Celje Pivovarna Laško, ki še ostaja v igri za izločilne boje.

Thermana Laško, ki ima bogate izkušnje z gostitvijo profesionalnih ekip, je tudi tokrat poskrbela, da je sicer kratko bivanje bilo izpopolnjeno do zadnje podrobnosti, ki jih zahteva ekipa takšnega ranga. Poleg uporabe sob, ki so bile ločene od preostalih gostov, so člani atraktivne rokometne ekipe imeli tudi zasebno kongresno dvorano za sestanke z videoanalizami, urejen fizioterapevtski prostor za masaže ter seveda jedilnico s svojim bifejem, pripravljenem po strogem jedilniku. Bivanje v Laškem in sloves ekipe se je širil tudi po lokalnem okolju, saj je športnike ob prihodu čakalo kar nekaj navijačev, ki so prišli po avtograme in spominsko fotografijo s svetovno znanimi zvezdami rokometa.


Utrinke njihovega bivanja lahko preverite na videoposnetku na spodnji povezavi: https://www.thermana.si/

Še obsežnejša rokometna zgodba se bo v Thermani Laško odvijala tudi v mesecu avgustu, ko bodo gostili ekipe v sklopu moškega Evropskega prvenstvu do 18 let. Slednje bo v Celju potekalo med 13. in 23. avgustom. Lansko leto je sicer Thermana gostila že EP kadetinj, leto poprej pa EP mladincev, ki so takrat postali tudi evropski prvaki.

Značke: psg, laško, thermana

Članki iz rubrike