nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA
STA
0 27.05.2018 12:20:33

Tudi Rok Klavora ne bo nastopil v Kopru

Nad slovensko reprezentanco v športni gimnastiki so se v zadnjih dneh zgrnili črni oblaki. Najprej se je poškodovala Teja Belak in odpovedala tekmi svetovnega pokala v Osijeku in Kopru, zdaj je moral enako odločitev sprejeti tudi Rok Klavora. Težave s hrbtom ima tudi Sašo Bertoncelj, zato še ne ve, ali bo na svetovnem pokalu nastopil ali ne.

"Koper odpade. S trenerjem Dejanom Jovanovičem sva se skupaj odločila, da Koper odpoveva. Moram se pozdraviti in se osredotočiti na sredozemske igre. Pa tudi te so za zdaj pod vprašajem. V ponedeljek in torek imam terapije, da vidim, kaj bo, kako hitro se bom lahko vrnil," je za STA potrdil Klavora, v zadnjih letih najboljši Slovenec na parterju.

Vzroka zdravstvenih težav še ne. "Imam bolečine v hrbtu. Naj bi bila mišica. Boli me, ko delam rotacije. Res ne vem," je dodal Klavora, ki bo v Kopru tako kot Teja Belak le med gledalci.



Klavora je sicer v Osijeku nastopil, a je bil zaradi težav daleč od finalov. V zadnjih sezonah najboljša Slovenka Teja Belak se je poškodovala že pred odhodom v Osijek, zaradi težav z gležnjem se bo osredotočila na rehabilitacijo in upa, da bo nared do sredozemskih iger, ki bodo konec junija v Španiji.

Težave s hrbtom pa ima tudi najboljši slovenski telovadec zadnjih let Bertoncelj, ki je prav tako v Osijek odpotoval zdravstveno načet. Bolečine je imel pod nadzorom do sobote popoldan, ko ga je po popoldanskem treningu znova zabolelo. Bertoncelj verjame, da bo v Kopru lahko tekmoval, vprašanje pa je, ali bo lahko tekmoval po najboljših zmožnostih.

Članki iz rubrike