bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

STA
STA
0 02.09.2017 11:27:18

Vatovec zdrsnil, Lepen in Blazinšek napredovala po lestvici

Na strelskem svetovnem prvenstvu v Moskvi je bila danes na sporedu le ena serija v trapu v moški članski konkurenci. Po petkovih dveh serijah najboljši Slovenec Denis Vatovec je s 55. zdrsnil na 89. mesto, potem ko je danes zadel le 21 letečih tarč, njegova reprezentančna sotekmovalca Matjaž Lepen in Tomaž Blazinšek pa sta napredovala.

Lepen je na olimpijskem strelišču v Moskvi danes zadel 24 glinastih golobov in je pred nedeljskima zadnjima dvema serijama trenutno na 68. mestu, Blazinšek, ki je danes zadel 23 letečih tarč, pa je na 70. mestu. Lepen in Blazinšek sta skupno zadela 68, Vatovec pa 67 od možnih 75 letečih tarč.


V vodstvu je Čeh Jiri Liptak, ki je edini zadel vseh 75 tarč, po zadetek manj imata Nemec Andreas Löw in Indijec Kynan Chenai.

V popoldanskih urah bodo na strelsko črto stopile tudi tekmovalke v trapu, po dveh od skupno treh serij pa so v najboljšem položaju Italijanki Jessica Rossi in Silvana Stanco, Finka Marika Salmi ter Arianna Perilli iz San Marina, ki so zadele po 48 glinastih golobov. Edina slovenska predstavnica Jasmina Maček je trenutno na 39. mestu, Prekmurka je zadela 42 od možnih 50 letečih tarč.

Značke: strelstvo, sp, rusija

Članki iz rubrike