državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ou
ou
0 11.05.2023 13:28:25

Po hčerkini smrti v množičnem streljanju v Beogradu se je oglasil nekdanji trener Ljubljančanov, njegovo sporočilo lomi srca

Profimedia
Oglasil se je nekdanji odbojkar in trener Dragan Kobiljski, ki je v množičnem streljanju v beograjski osnovni šoli izgubil hčerko.

Celotna regija še vedno žaluje za žrtvami množičnega streljanja na beograjski osnovni šoli Vladislava Ribnikarja. Med tistimi učenkami, ki so po strelih 13-letnega učenca izgubile življenje, je tudi hčerka nekdanjega pomočnika trenerja ACH Volleyja Dragana Kobiljskega.

V Srbiji so jo mnogi razglasili za junakinjo, ker ga je deklica želela zaustaviti strelca in ga je vprašala, zakaj to dela in mu dejala, naj odneha. Na vse se je oglasil tudi nekdanji odlični odbojkar, njen oče Dragan, ki je na Facebooku zapisal, da si ne želi, da bi njegovo deklico omenjali več kot ostale žrtve, saj so vsi prečudovita bitja. "Mi smo skromni ljudje, ki želijo v tišini žalovati. Ni nam všeč niti ne želimo, da se omenja našega otroka bolj kot druge tragično preminule in poškodovane, saj so vsi prečudovita bitja. Starševska, bratska in sestrska bolečina pa je enaka v vseh žalujočih družinah," je zapisal Kobiljski.

Članki iz rubrike