evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ou
ou
0 13.04.2023 12:58:34

Grozljivo! To so zadnji posnetki tragično preminule odbojkarice, poglejte kaj je delala tik preden je umrla ... (video)

Svet je pretresla skrivnostna smrt odbojkarice Julie Itume, članice italijanske Novare, ki je v Istanbulu igrala povratno tekmo polfinala lige prvakinj.

Osemnajstletna italijanska odbojkarica Julia Ituma, ki ima nigerijske korenine, je ponoči v nepojasnjenih okoliščinah umrla pri padcu skozi okno v hotelu v Carigradu. Italijanski mediji poročajo, da okoliščine nesreče še niso pojasnjene in da se s primerom ukvarja policija, ki preiskuje podrobnosti. So pa turški mediji objavili posnetke varnostne kamere iz hotela. Iz njih naj bi bilo razvidno, da je odbojkarica med 22.30 in 23.50 tavala po hodniku s telefonom v roki. Potem pa je stopila v hotelsko sobo, kjer je prišlo do padca skozi okno iz 6. nadstropja in da naj bi šlo za samomor, vendar so to v tem trenutku le njihova namigovanja in ne dejstva. Truplo komaj osemnajstletne Ituma so našli okrog 5.30 zjutraj, njena 'cimra' v sobi pa ni slišala ničesar.

Do nesreče je prišlo po sredini povratni tekmi polfinala lige prvakinj med turškim Eczacibasijem in Novaro. Turkinje so tekmo dobile s 3:0, Ituma pa je dosegla dve točki. V finale so se uvrstile Turkinje, saj so Italijanke prvo tekmo doma dobile s 3:2.

Značke: julia-ituma, novara

Članki iz rubrike