zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

STA
STA
0 19.01.2023 20:32:39

ACH Volley brez konkurence tudi v Myjavi

Odbojkarji ACH Volleyja so v osmem nastopu v srednjeevropski ligi premagali Spartak Myjavo s 3:0 (20, 23, 16).

* Mestna dvorana, gledalcev 100, sodnika: Keser, Petsche.
* Spartak Myjava: Pollak 6, Watzka 8 (2 asa, 3 bloki), Šima, Viskup 11 (1 as, 1 blok), Panko, Zeman 6, Konc 12 (1 as), Kubovčiak, M. Donets, A. Donets, Ochodnicky, Valo 1, Rzyman 1 (1 as, 1 blok), Zeman.
* ACH Volley: Satler, Šket 15 (1 as, 3 bloki), Todorović 4 (2 asi), Bošnjak, Koncilja 12 (1 as), Šestan 11 (2 asa), Videčnik 6 (1 as), Kök 7 (1 as), Šen 2.

Odbojkarji ACH Volleyja še naprej meljejo tekmece v srednjeevropski ligi. V osmem nastopu so zabeležili osmo zmago, sedmo s 3:0, in si tako dva kroga pred koncem rednega dela že zagotovili prvo mesto.

Ljubljančani, ki so na Slovaško odpotovali z vsega devetimi igralci, uspešno nadaljujejo teden, v katerem so najprej nastopili v polfinalu slovenskega pokala v Kanalu (3:0), nato preskočili oviro v Myjavi, v petek pa jih čaka še preizkušnja v državnem prvenstvu.



Do konca srednjeevropske lige imajo Ljubljančani še dve preizkušnji, in sicer 31. januarja v Tivoliju proti Zadrugi Dob ter dva dni kasneje prav tako pod Rožnikom z Murso iz Osijeka.

Slovaška zasedba, ki v enajstčlanskem tekmovanju zaseda deveto mesto z izkupičkom 3-5, ni bila kos zasedbi Radovana Gačiča.

V prvem nizu je ACH Volley s šestimi zaporednimi točkami obrnil zaostanek 14:15 v vodstvo 20:15. V drugem nizu, ki je bil najbolj izenačen, sta odločilni točki prispevala Filip Šestan in Matej Kök, v tretjem pa je bilo bolj ali manj vsega konec, ko je ACH povedel s 16:7.

Alen Šket je po tekmi povedal: "Naporen ritem tekem in kar nekaj igralcev, ki so danes manjkali, nas ni zmedlo. Bili smo pravi in odigrali, kot smo se dogovorili."

Značke: odbojka, sta

Članki iz rubrike