zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ou
ou
15 16.09.2021 12:16:47

Nizkotne PROVOKACIJE POLJAKOV! Glejte, kaj je pred polfinalom Sloveniji naredil poljski SELEKTOR!

CEV
Slovenska reprezentanca se bo v soboto ob 17.30 v polfinalu evropskega prvenstva pomerila s Poljsko.

Po zmagi nad Češko v četrtfinalu evropskega prvenstva so se slovenski odbojkarji še tretjič na zadnjih štirih evropskih prvenstvih uspeli uvrstiti med najboljše štiri reprezentance v Evropi. To je uspeh, ki bi si ga v slovenskem ekipnem športu le težko predstavljali, a odbojkarji vedno znova dokazujejo, da njihovi uspehi niso naključje, da so svetovna odbojkarska velesila. 

Za vstop v veliki finale se bodo odbojkarji pomerili s Poljsko, in to na njihovem terenu, saj finalni obračuni potekajo v Katovicah. Že zdaj je jasno, da bo dvorana razprodana, da bodo imeli domačini glasno spodbudo. A po drugi strani je motivacija Slovenije ogromna. Še posebej po izjavah kontroverznega poljskega selektorja Vitala Heynena, ki je na nepotreben način ponižal slovensko izbrano vrsto. Heynen je namreč v pogovoru za poljsko televizijo pred tekmo Češke in Slovenije povedal, da ne ve, kateri reprezentanci sta morebitni tekmici Poljske v polfinalu. "Nimam pojma. Ne vem niti, kdo je v četrtfinalu, iz katerega bomo dobili tekmeca."

Na njegovo provokacijo se je v pogovoru za Kanal A slikovito odzval Dejan Vinčić: "Vemo, da igramo proti trenutno verjetno najmočnejši ekipi, vemo, da radi igramo z njimi. Na zadnjih treh evropskih prvenstvih smo jih izločili. Poslušal sem izjavo Vitala po zmagi Poljske. Rekel je, da sploh ne ve, s kom bi lahko igrali v polfinalu. Spet provokacija z njegove strani. Te so nas vedno zelo podkurile, tako da upam, da nas bo tudi, ko pridemo v Katovice."

Članki iz rubrike