nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA
STA
0 01.06.2021 15:48:11

Mariborčani podaljšali pogodbo z obema prostima igralcema

alesfevzer.com
Odbojkarski klub Merkur Maribor nadaljuje kadrovanje pred novo sezono. Vodstvo kluba je v izjavi za javnost sporočilo, da je podaljšalo sodelovanje s prostima igralcema Alanom Košenino in Aljažem Hermanom še za eno sezono. Oba sta bila del zasedbe, ki je v minuli sezoni osvojila naslov državnega prvaka.

Štiriindvajsetletni Košenina je pred tedni uspešno prestal operacijo gležnja in bo do začetka sezone že na voljo trenerskemu štabu. "Vesel sem, da smo se s klubom odločili podaljšati sodelovanje še za eno sezono. Po takšni sezoni, kot je bila letošnja, je bila odločitev zelo preprosta. Veselim se nove izkušnje igranja v ligi prvakov, kjer upam, da bomo dobro branili barve kluba in države. To bo velik izziv, ki ga verjetno vsi nestrpno pričakujemo. V državnem prvenstvu, Mevzi in pokalu bodo cilji spet usmerjeni proti vrhu, največja želja pa je ubranitev državnega naslova," je po podpisu pogodbe dejal Košenina.


"Letošnja sezona se je končala z izjemnim rezultatom. Osvojitev državnega prvenstva in posledična uvrstitev v ligo prvakov so trenutki, za katere garamo in ki si jih zapomnimo za vedno. Vesel sem, da je vodstvo kluba z menoj zadovoljno in me še naprej želi v ekipi, zato bom z veseljem v klubu ostal tudi naslednjo sezono," pa je dodal leto mlajši Herman.

Pred dnevi so iz mariborskega kolektiva že sporočili, da v klubu ostajata tudi Sebastijan Škorc in glavni organizator igre Uroš Planinšič.

Značke: odbojka, dp

Članki iz rubrike