volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 06.06.2020 12:48:43

Slovenska reprezentantka bo kariero nadaljevala v Turčiji

CEV
Slovenska reprezentantka Lana Ščuka bo prihodnjo sezono igrala v dresu ene najmočnejših ekip turškega prvenstva, Yesilyurt SK iz Carigrada. Triindvajsetletna odbojkarica se v turško prestolnico seli iz Italije, kjer je minulo sezono igrala za prvoligaški klub Pomi Casalmaggiore, so sporočili iz Odbojkarske zveze Slovenije.

"Za Turčijo sem se odločila, ker mi predstavlja velik osebni izziv in v tem vidim velik napredek. Tako na osebni ravni, kot seveda tudi odbojkarsko gledano. Odločila sem se, da se bom prepustila toku življenja. Bomo videli, kaj mi bo vse to prineslo. Sezone se veselim, je pa vseeno prisotno tudi malo strahu, saj bo vse skupaj zame nekaj povsem novega," je novico pospremila Ščuka.


Tako kot vse slovenske reprezentantke tudi Ljubljančanka upa, da bo pred odhodom v tujino potekala še reprezentančna akcija in da bo ženska izbrana vrsta konec avgusta vendarle lahko nastopila v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo.

Slovenske si v boju s Češko, Latvijo ter Bosno in Hercegovino želijo zagotoviti še tretji nastop na prvenstvih stare celine, so še sporočili iz OZS.

Značke: odbojka, prestop

Članki iz rubrike