kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
0 07.04.2020 13:56:23

KORONA LET za Črno goro! ČAKALI so na letališču, potem pa... STVARI je v roke vzela LEPOTICA in pokazala PRAVI DUH... (video)

Tako kot je to storila Slovenija in vse ostale države, so tudi v Črni gori poskrbeli, da se je z njihovo nacionalno letalsko družbo domov vrnilo kart največ državljanov, da bi doma počakali na konec koronakrize.

Na enim od letov, ki je iz Frankufrta letel v Podgorico, je bilo cel kup potnikov, državljanov Črne gore, ki so hoteli domov. Med njimi je bila tudi Tatjana Bokan, odlična odbojkarica, ki se je vračala domov iz Filipinov, ker trenutno igra za klub iz Manile. 31-letna Bokanova je kariero začela v Spartaku, potem pa igrala v mnogih klubih v Italiji, Turčiji, Azerbajdžanu, Kitajski... 

bokan

V čakalnici letališča v Frankfurtu je množica Črnogorcev čakala na let. Bili so zaskrbljeni in sedeli precej oddaljeni eden od drugega. Potem pa se je iz Tatjaninega telefona pojavila črnogorska glasba, in Tatjana je zaplesala... Pritegnila še ostale in vnesla v mučno čakanje nekaj optimizma in sproščenosti. Pravi športni duh odbojkarice, ki je bila večkrat razglašena tudi za najlepšo športnico Črne gore.    

Značke: korona-virus, letalo

Članki iz rubrike