ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
1 18.09.2019 07:23:24

Ne le PORAZ, selektor odbojkarjev je razkril, kaj bi lahko bil še USODNEJŠI UDAREC za Slovenijo!

Jurij Kodrun
Slovenski navijači so na 4. tekmi domače reprezentance doživeli šok, s 3:1 je bila boljša Severna Makedonija, pred nadaljevanje pa skrbita predvsem poškodbi Gregorja Ropreta in odličnega Jana Kozamernika.

"Makedoncem je treba čestitati. Igrali so odlično, agresivno in borbeno v obrambi. Mi nismo bili na pravi ravni, nismo igrali našega sistema, a lahko zatrdim, da podcenjevanja ni bilo. Tineta Urnauta sem hotel spočiti, saj je do zdaj igral vse tekme. V igro sem poslal vse razpoložljive moči, a se tudi po menjavah ni dosti spremenilo. To je nov list v naši zgodovini, vsake tekme ne moremo zmagati, na vsaki tekmi ne moremo igrati dobro. Upam, da se bomo gledalcem oddolžili jutri, ko bomo lovili zmago proti Rusiji. Ali bosta jutri igrala poškodovana Jan Kozamernik in Gregor Ropret, ne vem, to je v rokah zdravniške službe," je povedal selektor Giuliani. Odlični bloker Jan Kozamernik ima težave z mečno mišico, medtem ko si je organizator igre Gregor Roprez zvil gleženj. 



Razočaran je bil tudi libero slovenske reprezentance Jani Kovačič:"Po takem porazu je težko reči kaj pametnega. Danes so bili Makedonci bolje pripravljeni, zasluženo so zmagali. Mi nismo upoštevali dogovorov. Če ne drugega, bi si navijači zaslužili, da jim priredimo veselje, celotno tekmo so bili z nami, na žalost jim nismo vrnili. To, da smo danes hoteli koga spočiti, ni uspelo, tudi presenetili jih nismo s tem. Mogoče smo tekmeca podcenjevali v podzavesti, misli so nam prehitro odšle k Rusom. Težko bo izbrisati poraz iz glave, a se bomo morali potruditi."

Značke: odbojka, ep

Članki iz rubrike