nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

STA
STA
0 26.04.2019 17:31:19

Brumen znova na klopi slovenskih podprvakov iz Kamnika

Teden dni po koncu finalne serije v prvi državni odbojkarski ligi za moške na čelu slovenskega podprvaka iz Kamnika prihaja do spremembe na trenerskem mestu. Calcit Volley se je po krstni sezoni v vlogi prvega trenerja razšel z Alešem Hribarjem, nadomestil ga bo Marko Brumen, so danes potrdili na spletni strani kamniške zasedbe.

Brumen je Kamničane v preteklosti vodil že dvakrat; v sezoni 2003/04 jih je popeljal do drugega mesta v pokalu in prvenstvu, v štirih sezonah med letoma 2013 in 2016 pa so osvojili naslov pokalnih prvakov in se ob tem še trikrat uvrstili v finale domačega prvenstva.

Ponovnega prihoda v Kamnik se veseli, saj bo, kot pravi "spet trener kakovostne ekipe z visokimi ambicijami". Eden od njegovih ciljev je tako "ponovna uvrstitev v Kamničanov v finale domačih tekmovanj in enakovredno merjenje z ACH Volleyjem za naslov najboljšega".


Brumen domače odbojkarje dobro pozna, saj jih je kar nekaj v ekipi takšnih, ki so barve Calcit Volleyja branili že v času, ko je bil sam strateg te ekipe. Kljub temu načrtuje nekaj sprememb, o katerih bo več znano v prihodnjih tednih.

Novi trener Brumen bo ekipo sklical že v začetku maja in z njo opravil nekaj treningov, priprave na sezono 2019/20 pa bodo pri Calcitu začeli avgusta.

Calcit Volley je v minuli sezoni osvojil drugo mesto v slovenskem pokalu, prav tako drugo mesto v državnem prvenstvu, v srednjeevropski ligi Mevza je končal na tretjem mestu, v pokalu Cev Challenge pa je Calcit končal med najboljšo osmerico.

Značke: odbojka, dp

Članki iz rubrike