cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

STA
STA
0 06.06.2018 13:16:08

Kamničanke v 1. DOL z dvema ekipama

www.alesfevzer.com
Ker so je OK Zgornja Gorenjska za prihajajočo sezono odpovedal nastopom v prvi državni odbojkarski ligi, je kamniški klub pogumno izrabil priložnost in potrdil nastope med najboljšimi v Sloveniji za kar dve svoji ženski ekipi, so danes sporočili iz kluba.

Državnim in pokalnim podprvakinjam se bodo pridružile še članice Calcit Volley I, ki so minulo sezono s svojo igro opozorile v 2. DOL. Ob le treh porazih v začetku sezone, so tekmovanje zaključile na drugem mestu.


Ekipo Calcit Volley I je v teh dneh že okrepila tudi prva igralka. Pogodbo s klubom je podpisala nekdanja mladinska reprezentantka, devetnajstletna Kranjčanka Špela Lužovec. Lužovčeva, ki bo zaigrala na mestu sprejemalke, je s treniranjem odbojke pričela pri domačem Triglavu iz Kranja, nato pa je za dve leti prestopila k Zgornji Gorenjski, od koder se sedaj seli h Kamničankam.

"Zelo sem zadovoljna s prestopom v Calcit Volley, saj menim, da je klub zelo dobro organiziran in ima odlične pogoje za delo. Zelo sem motivirana in verjamem, da imam tu odlično priložnost, da napredujem v svoji igri, hkrati pa ekipi pomagam doseči dobre rezultate," je povedala novinka v ekipi.

Članki iz rubrike