favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 16.08.2017 13:21:54

ŠOK za srebrne odbojkarje: Na evropskem prvenstvu brez glavnega aduta!

FIVB
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je odpotovala v Beograd, kjer jo jutri in v petek čakata zadnja pripravljalna obračuna pred odhodom na evropsko prvenstvo na Poljsko. To se bo začelo 24. avgusta.

Zadnji test pred evropskim prvenstvom bo selektor Slobodan Kovač izkoristil predvsem za uigravanje udarne sedmerice, saj je danes dopoldan dokončno postalo jasno, da slovenski selektor na Poljskem ne bo mogel računati na poškodovanega Klemna Čebulja. »Še vedno čutim bolečino in imam zato še do konca tedna predpisan počitek. V začetku prihodnjega tedna, ko reprezentanca potuje na evropsko prvenstvo, odhajam v Milano, kjer bom v okviru kluba opravil rehabilitacijo in upam, da se bom lahko čim prej vrnil na igrišče,« je stanje s poškodbo pojasnil Čebulj in dodal: »V teh dneh mi ni lahko, saj ni lahko razmišljati o tem, da na Poljskem ne bom mogel pomagati reprezentanci. Sem pa prepričan, da bodo fantje v Krakovu še enkrat dokazali, kako dobro ekipo ima Slovenija in da še niso rekli zadnje besede. Želim jim veliko uspeha.«

To je vsekakor boleč udarec za slovenske srebrne odbojkarji, ki so tako ostali brez enega do glavnih adutov. Na mestu sprejemalca bo imel Kovač tako na voljo Tineta Urnauta, Alena Šketa, Žigo Šterna in Jana Klobučarja. 

Članki iz rubrike