Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

jz
jz
0 04.07.2017 14:08:24

Kdo je zagrozil Bolgarom, da so morali vest o novi ligi brez Slovenije umakniti

Še včeraj zvečer je bila na uradni spletni strani bolgarske odbojkarske zveze vest z naslovom: ’Uradno: Bolgarija bo del Nove odbojkarske lige v letu 2018’. Danes zjutraj je ni bilo več.

Na srečo hranimo dokaz, da je bila vest res objavljena (zajem zaslona). Zakaj? Kaj se je zgodilo? Je bila vest lažna? Močno dvomimo. Močno dvomimo zato, ker je bila vest od petka, 30. junija naprej, povsem legitimno na uradni spletni strani bolgarske zveze.

bolgarija


Toda, po današnji objavi v časopisu Ekipa SN in včerajšnji objavi na spletni strani Ekipa24.si, se je nekaj premaknilo. Kot kaže je vse skupaj prišlo tudi do mednarodne odbojkarske zveze FIVB v Lozani in morda so povlekli ročno zavoro ali pa povzdignili glas in na bolgarsko zvezo poslali "prijazen" dopis, da so vest objavili prekmalu in jim "priporočili" naj vse skupaj umaknejo s spletne strani.
Seveda lahko samo ugibamo in bi se prenaglili, če bi zapisali, da so iz mednarodne zveze Bolgarom zagrozili po objavah v slovenskih medijih, ampak, če malce povežemo vse skupaj v logično celoto, bi lahko rekli, da je vse skupaj potekalo takole – klic iz FIVB na bolgarsko zvezo: "Halo, objavili ste dokument, ki je bil zaupne narave in še ne bi smel priti v javnost. Vse skupaj bo uradno šele po zaključnem turnirju šesterice I. Svetovne lige v Braziliji. Prosim, če vest umaknete s spletne strani, ker v Sloveniji delajo cel cirkus iz tega. Hvala in drugič malce bolj pazite kaj objavljate."
Bilo bi smešno, če ne bi bilo zelo blizu resnice. In najbolj boleča in žalostna resnica je ta, da Slovenija ne bo igrala v novi svetovni ligi - Novi odbojkarski ligi 2018.   

Članki iz rubrike